Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Doç. Dr. Merve Aydın TerzioğluKTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ/TIP FAKÜLTESİ/TEMEL TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ/TIBBİ MİKROBİYOLOJİ ANABİLİM DALI/
Erişime Açık

Güncel COVID - 19 Bilgileri - 2021 (Lipid Nanoparçacık Tabanlı mRNA Aşı Teknolojisi ve SARS-CoV-2 (COVID-19) mRNA Aşıları)

DURAN, Tuğçe | AYDIN TERZİOĞLU, Merve | ÇİNE, Naci

ÖZET Nükleik asit tabanlı aşılar, hem canlı zayıflatılmış hem de alt birim aşıların olumlu özelliklerini birleştirmek için bir araç olarak geliştirilmektedir. Son yıllarda, mesajcı RNA (mRNA) aşıları, Şiddetli Akut Solunum Sendromu-Koronavirüs-2 (SARS-CoV-2)’ye karşı hem sıvısal hem de hücresel bağışık yanıtları uyandırmak için güvenli ve güçlü bir teknoloji olarak ortaya çıkmıştır. Küresel bir salgın haline gelen Koronavirüs hastalığı (COVID-19)’na karşı geliştirilen güçlü aşılar arasında mRNA tabanlı aşılar ilk başarılı aşı olarak kabul görmüştür. mRNA aşılarının üstün yanları; yüksek bağışı ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms