Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 3 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Hayvanat Bahçesi Duvar Resmi Projesi

DELİDUMAN, Canan | TEKDEMİR DÖKEROĞLU, Özlem | PAPAĞAN, Şerife Betül

KTO Karatay Üniversitesi bünyesinde bulunan Resim Bölümü öğrencilerine Karatay ilçemizi ve hayvanat bahçesini tanıtmak ve güzelleştirmek, sanat alanında katkı sağlamak, geleceğin ressamlarını desteklemek, KTO Karatay Üniversitesi öğrencilerinin el becerilerini geliştirmek, öğrencilere mesleklerini uygulama alanları oluşturmak ve değerlendirmek, sanat eserlerini duvarlarda sergilenmek ve kalıcı eserler kazandırmak amacıyla, Karatay Belediyesi ve KTO Karatay Üniversitesi arasında "Hayvanat Bahçesi Duvar Resmi Projesi" düzenlenmiştir.

Erişime Açık

"Mevlanaya Saygı" 3 Online Sergi

DELİDUMAN, Canan | PAPAĞAN, Şerife Betül

Mevlânâ’nın 747. Vuslat Yıl Dönümü kapsamında KTO Karatay Üniversitesi Resim Bölümü akademisyenleri ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan “Mevlânâ’ya Saygı III” Karma Sergisi, KTO Karatay Üniversitesi web sitesinde sanatseverlerle buluştu.Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü öğrenci ve akademisyenlerinin eserlerden oluşan sergi KTO Karatay Üniversitesi web sitesinde ziyarete açıldı. 2018 yılından beri her yıl “Hz. Mevlânâ’ya Saygı” konsepti ile üniversite kampüsünde fiziki olarak gerçekleştirilen serginin üçüncüsü, bu yıl pandemi nedeniyle sanal olarak gerçekleşti. Güzel Sanatlar v ...Daha fazlası

Erişime Açık

Alfabenin Çağdaş Türk Sanatında yeri

PAPAĞAN, Şerife Betül | DELİDUMAN, Canan

Abstract: Writing is a written expression language formed since the existence of the history of humanity and has an ideographic meaning. It has always continued its development to communicate with each other and convey events and situations easily. With the invention of writing, different expression techniques and formats have emerged. Each community has its own narrative technique and writing style. Societies have been exposed to several acculturations due to living a nomadic life. Thanks to the writing and language structure that is unique to societies, every society has been affected by thi ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms