Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Kütüphanelerde Etkin Gün Işığı Sistemlerinin Değerlendirilmesi; Konya İl Halk Kütüphanesi Örneği

ÜSTÜNDAĞ DİKİCİ, Berna

Kütüphane yapıları genç bir kitle tarafından aktif bir şekilde kullanılan ve kullanıcı konforu, verimi ve sağlığı yönünden önemli alanlardır. Bu sebeple kütüphane yapılarında doğal aydınlatma işleyişinin işleve ve görsel konfor şartlarını karşılayacak şekilde yapılandırılmalıdır. Bu tezle kütüphane mekanlarında, aydınlatma kriterleri doğrultusunda etkin gün ışığı sistemlerinin kütüphane binalarında değerlendirilmesi amaçlanmıştır. Çalışma alanı olarak seçilen Konya İlinde bulunan Konya İl Halk Kütüphanesinin okuma salonu incelenmek üzere örnek mekân olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda, kütüphan ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms