Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 2 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Dr. Öğr. Üyesi Şerife AlpaKTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ/TIP FAKÜLTESİ/TEMEL TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ/ANATOMİ ANABİLİM DALI/
Erişime Açık

Comparison of anaerobic power and vertical jump measurements of taekwondo and karate athletes

ÇÖNDÜ, Ahmet | ŞENER, Orhan Ahmet | ALPA, Şerife

This study was conducted to compare of taekwondo and karate athletes vertical jump and anaerobic power. The study sample who regularly practice, 8 karate and 8 taekwondo in total constitutes 16 male athletes. The height of the athletes who participated in the study from the walls and the ability to reach a maximum vertical jump measurement were taken. Height in cm lengths were measured by the meter, vertical jump data are recorded in the meter. The results showed a significant difference between the maximum variable branch extends the capacity of the wall of the athletes were observed (p=0.342 ...Daha fazlası

Erişime Açık

Anadolu’da Yaşayan Yetişkin Türk Toplumunda Yüzün Normal Sefalometrik Değerlerinin Belirlenmesi

ALPA, Şerife | ÜLGER, Harun | BAYSAL, Aslı | TARIM ERTAŞ, Elif | NİSARİ, Mehtap

Bu çalışmada yetişkin Türk bireylerde yüze ait değerler tespit edilerek erkek ve kadın bireyler arasındaki farklılıklar araştırıldı. Araştırmaya yaşları 18-29 arasında olan 76 birey dahil edildi. Bireylere ait lateral sefalometrik filmler üzerinden 6 ölçüm sert dokudan, 6 ölçüm yumuşak dokudan alındı. Erkek bireylerde yumuşak ve sert doku üzerinde alınan ölçüm değerleri kadınlardan daha yüksekti (p

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms