Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 2 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 2 Adet 0.001 sn
İlgili Araştırmacılar [1]
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Yazar/lar [1]
Atıf Dizini [3]
Yayıncı [1]
Yayın Tarihi [2]
Yayın Dili [1]
Erişime Açık

Unutturulan Kimliğimizi Hatırlamak İçin Sosyal Dokunuşlar

AKDAĞ, Ömer

Bu kitapta verilmek istenen ana fikir: önce kendimiz olmaktır. İnancımızla, örf-âdet ve ahlakımızla şahsiyetli olmak, daha sonra dünyaya açık olmaktır. Yani öğrenmeye, gelişmeye ve inkişaf etmeye teşne olabilmektir. Sabitemiz olmak kaydıyla dünyaya açık olmak gerekir. Savrulmadan, istikamet üzere mesafe almayı hedef seçerek ilerlemek bizim inancımızın temelidir. Doğru dil, doğru tarih ve doğru inanç şiarımız olmalıdır.

Erişime Açık

Türk İnkılap Tarihi

AKDAĞ, Ömer

Milli Mücadele, Cumhuriyetin kuruluşu ve inkılâplar, yakın tarihimizin önemli bir devresidir. Tarih bilimindeki temel amaç belli bir dönemi idealize etmek değil günümüzün daha iyi anlaşılmasını sağlamak ve varlığımızın sürdürülebilirliğini temin etmektir. Türk tarihinin bir bütün olduğu hiçbir zaman unutulmamalıdır. Türk milleti binlerce yıldır vardır ve dünya durdukça mevcudiyetini devam ettirecektir. Çalışmamız giriş ve dört bölümden meydana gelmektedir. Giriş kısmında bazı temel kavramlar verildikten sonra birinci bölümde Osmanlı Devleti ile ilgili temel bilgiler verilmiş, Tanzimat ve Islah ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms