Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.002 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Ekonomik entegrasyonlar, Pan-Avrupa Akdeniz menşei kümülasyon (PAAMK) sisteminin açıklanması ve Tunus örneği / Economik entegrations, explain of Pan-Euro-Mediterranean cumulation of origin system (PEMCO) and example of Tunusia

AVCI, Hüseyin

İkinci Dünya Savaşından sonra başlayan süreçte 1980'li yıllara kadar ve 80'li yıllardan sonra da iyice belirginleşen, teknoloji ve iletişim alanındaki gelişmelerle de adından sıkça söz ettirmeye başlayan küreselleşme olgusu, artık ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel olarak bütünleşen bir dünya meydana getirmiştir. Bu yeni olgu kendini zamanla devam eden süreç içinde iki yönde geliştirmiştir. Birincisi, bütünleşme ve tek bir dünya olma amacını gerçekleştirmek için ülkeler arasındaki gümrük tarifeleri ve diğer ticaret kısıtlamalarının azaltılmasını ve kaldırılmasını öngören GATT anlaşması, yan ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms