Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Doç. Dr. Demet Akarçay UlutaşKTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ/İKTİSADİ, İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ/SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ/SOSYAL HİZMET PR. (TAM BURSLU)/
Erişime Açık

Trafik Kazası Geçiren Bireylerde Travma sonrası Gelişim: Sistematik Derleme Çalışması

AKARÇAY ULUTAŞ, Demet

Trafik kazası sonrasında bireylerin kendi çevrelerine ait baş etme ve destek mekanizmaları ile bireysel olarak sahip oldukları dirençlerinin nasıl etkilendiği konusu pozitif gelişmeye yönelik önemli bir noktayı oluşturmaktadır. Bu çalışma, trafik kazası geçiren bireylerde görülen travma sonrası gelişimin, bireylerde çeşitli yollarla görülen olumlu gelişmelerin ve bu gelişmelerle ilişkili faktörlerin ve çeşitli sosyal belirleyicilerin tanımlanması amacıyla, alan yazındaki çalışmaların trafik kazası geçiren bireyler ve travma sonrası gelişme özelinde bir araya getirilmesi şeklinde sistematik der ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms