Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

İdari Yargıda Dava Dilekçesi ve Diğer Belgelerin En Yakın Âmirlere Verilebilmesi ve Kapsamın Genişletilmesi

IŞIKLAR, Celal

İdari yargıda dava dilekçesi ve diğer belgelerin verilebileceği yerler 2577 sayılı İdari Yargılama Usulü Kanunu’nun (İYUK) 4. maddesinde gösterilmiştir. Bununla birlikte İYUK’a 24.06.2021 tarihli ve 7329 sayılı Kanun’la eklenen 20/C maddesiyle belirli personeli ilgilendiren belli uyuşmazlıklarla ilgili yeni ve spesifik bir imkân getirilmiştir. Söz konusu 20/C maddesinin 3. fıkrasına göre, eğer askerî hizmete ilişkin idari işlem ve eylemlerden doğan bir uyuşmazlık söz konusu ise ve bu uyuşmazlık Millî Savunma Bakanlığı kadrolarında çalışan kamu görevlileri ile yedek subaylar ve yedek astsubayla ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms