Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.000 sn
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Yazar/lar [1]
Atıf Dizini [1]
Tez Danışmanı [1]
Yayın Tarihi [1]
Tez Türü [1]
Erişime Açık

İHRACAT PERFORMANSINI ETKİLEYEN İŞLETME İÇİ FAKTÖRLER: KONYA'DA İMALAT SANAYİİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

MERCAN, Ali

Günümüzde küreselleşmenin de etkisiyle ülkeler arası ihracat işlemleri işletmeler ve ülkeler için önemli bir noktaya gelmiş ve karlılık oranlarını olumlu yönde etkilemeye başlamıştır. Ancak uluslararası rekabet koşullarının zorluğu ihracat yapan işletmelerin yaşamlarını devam ettirebilmelerini zorlaştırmaktadır. İhracatçı firmalar bu durumla başa çıkabilmek için diğer ülke pazarlarındaki fırsatları değerlendirme yoluna gitmekte ve kendilerini daha rekabetçi koşullarda çalışabilmek için gelişmek durumundadırlar. İhracat performansı, işletmelerin giriş yaptığı pazarın dinamikleri kadar işletme i ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms