Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Yazar/lar [1]
Atıf Dizini [1]
Tez Danışmanı [1]
Yayın Tarihi [1]
Tez Türü [1]
Yayın Dili [1]
Erişime Açık

Makine Öğrenmesi Yöntemleri İle Konum Tabanlı Artırılmış Gerçeklik Uygulaması

KAPICI, Kübra

Konum tabanlı artırılmış gerçeklik, bir mobil cihazın GPS ve dijital pusula verilerini kullanarak çevreye ilişkin ilgili sanal bilgileri ekranında görüntülemesini sağlayan işaretsiz bir tekniktir. Bu çalışmada, bir kuruma ait binalar hakkında konum tabanlı artırılmış gerçeklik kullanılarak kullanıcıların bilgilendirilmesi sağlayan bir mobil uygulama geliştirilmiştir. Bunun için Unity ve Vuforia kullanılmıştır. Telefonun kuzeye göre yaptığı açı ile binaların köşe koordinatları arasındaki açıdan yararlanılarak hangi bina olduğu tespit edilmiş ve bina hakkında bilgiler telefon ekranına yazdırılmı ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms