Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Erişime Açık

Uluslararası Ticarette Lojistik Köyler Ve Türkiye İçin Lojistik Köy Önerisi

KÜÇÜK, Serdar

ÖZET ULUSLARARASI TİCARETTE LOJİSTİK KÖYLER VE TÜRKİYE İÇİN BİR LOJİSTİK KÖY ÖNERİSİ KÜÇÜK, Serdar Yüksek Lisans, İşletme Bölümü Tez Danışmanı: Prof. Dr. Murat Canıtez,2011: Ekim, 2019 Lojistik en basit anlamı ile ihtiyaç duyulan bir mal yada hizmetin zamanında ve en uygun maliyetle tüketiciye teslimini kapsayan bir organizasyonlar bütünü olarak tanımlamamız mümkündür. Bu teslimatın ortaya çıkabilmesi için sayısız Lojistik çözümler ortaya çıkar. Bu çözümlerden Lojistik açısından en önemlisi Deniz Aşırı ticareti kolaylaştıran ve ucuzlatan Konteyner ve Konvansiyonel Yük taşımacılığının ortaya çı ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms