Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Türü [1]
Yazar/lar [1]
Atıf Dizini [1]
Tez Danışmanı [1]
Yayın Tarihi [1]
Tez Türü [1]
Yayın Dili [1]
Erişime Açık

Aile ve Mahremiyeti Açısından X-Y Ve Z Karşılaştırmalı Kuşak Analizi Konya İli Örneği

DUYSAK, Miyase Nur

Aile; üzerinde ok eşitli tanımlamalar yapılan toplumsal yapının en kü ük yapı taşını oluşturan bir kurumdur. ilenin ge mişten günümüze bir ok toplumda değer atfedilen ve kutsanan bir kurum olması onun nemli bir yere sahip olmasından kaynaklıdır. ncak toplumsal yapının değişmesi modernleşme ve küreselleşme gibi faaliyetlerin insan hayatını derinden etkilemesi aile kurumu i inde ka ınılmaz olmuştur. u sebeple aile i in temel olan mahremiyet olgusuna ilişkin bir d nüşüm meydana gelmiş mahrem derecesi değişmiştir. raştırmanın temel amacı toplumsal yapının değişmesiyle beraber ailenin d nüşüme uğra ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms