Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 1 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
EnstitülerKTO Karatay Üniversitesi Kurum Koleksiyonu
Erişime Açık

Üniversite Öğrencilerinin Restoran Tercihini Etkileyen Faktörler: Konya Örneği

OĞUZALP, Ayşe

Hizmet işletmeleri mal üretiminden farklı olarak üretimi soyut bir şekilde yapılan, amacı müşteri beklentilerini karşılamak ve müşteri memnuniyetini sağlamak olan işletmelerdir. Satış sırasındaki etkileşim, diğer müşterilerin davranışları müşterilerin hizmet konusundaki algılarını etkilemektedir. Endüstrileşme ve ekonomideki gelişmeyle birlikte büyüyen işletmeler, teknolojideki hızlı değişim, küreselleşme gibi nedenlerle işletmelerin kurumsallaşmaları kaçınılmaz olmuştur. Kurumsallaşan restoran işletmeleri için rekabet ortamında müşteri sadakati büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle restoran yön ...Daha fazlası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve cerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms